lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulupeikko Kapeenkoskella 2011!


Peikko on taruolento. Peikkoja esiintyy saduissa ja fantasiakirjallisuudessa. Peikkoa on hankala määritellä, sillä fiktiivisellä olennolle on kuvailtu monenlaisia ominaisuuksia.


Suomalaisessa tarustossa peikko on tarkoittanut tarinasta ja paikkakunnasta riippuen erilaisia rumia ja ilkeitä, isoja tai pieniä ihmismäisiä olentoja.lähde? Vuoripeikko tai vuorenpeikko asui vuorella tai mäellä, ja muistutti usein jättiläistä. Perinteisiä suomalaisia peikkoja muistuttavat kovasti hiidet. Sanana peikko tarkoitti ilmeisesti alun perin roistoa, rikollista, erakkoa tai neidonryöstäjää, joka yleensä piileskeli. Viron kielessä sanan peikko vastine peigmees tarkoittaa sulhasta, ja on luultavasti yhteydessä neidonryöstäjän merkitykseen. (Katso myös: peijakas) Peikkoja on myös monia ala lajeja kuten Niittypeikko ja Metsänpeikko.

Skandinaavisessa mytologiassa peikoilla oli iso nenä, pitkät kädet ja karvainen ruumis. Ne olivat tyhmiä ja niillä oli tapana kaapata ihmislapsia ja vaihtaa ne omiin peikkolapsiinsa. Skandinaavisessa mytologiassa oli erikokoisia peikkoja. Suurimmat olivat jättiläismäisiä ja pienimmät kääpiön kokoisia.

Legendaarinen PePus Pikkujoulugaala sekä Joulupeikkojen kokoontumisajo on jälleen piirtänyt lähtemättömät viirut, sekä Joulupukin tyylikkäisiin nahkahousuihin, että juhlakansan alitajuntaan!

Pääsimme siis ilmeisesti tällä kertaa todistamaan pikkujoulugaalassamme aitoa Joulupeikkojen kokoontumisajoa! Täytyy sanoa että Joulupeikko oli varsin pelottava otus, persekarvat ja naama olivat vaihtaneet paikkaa, piilotettu alkoholi oli juotu jo kauan ennen kuin juhlat alkoivat...

Seuran nuorimmilla jäsenillä kiilteli taas kerran pelon kyyneleet silmäkulmissa ja taisi vähän kakkakin haista potkuhousissa, kun Joulupeikot aloittivat hitaan äänettömän tanssinsa, joka muistutti jonkinlaista alkukantaista yhtymisriittiä. Pirtin lattilankut narahetlivat ja pirtinpöytä tutisi kun satakiloiset Peikonköriläät löivät leikkisästi painiksi!
Onneksi Joulupeikkojen  ilmestystä kesti vain noin puoli tuntia, jonka jälkeen vain hikiset peruukit jäivät höyryten todistamaan tapahtuneesta.

JOULUPEIKOT








KOSKIKILPAILU KAPEENKOSKEN KOPSU 2011





Koskikilpailuun lauantaina 19.11.2011,  jolla jälleen ratkaistiin puheenjohtajuus, oli osallistunut ennen Peikkotanssia 7  innokasta kalastajaa. Koskeen mulahteli jälleen lusikoita, liitseja, huopanaa, perhoja puntilla ja ilman, vaappuja... Kalastimme myös Myllypoolissa.


Tulokset jäivät tällä kertaa kohtuulliseiksi, noin kymmenkunta Taimenta saatiin näytille joista suurin rasvaevätön 48cm ja suurin vapautettu 46 cm. Saalis jakaantui oikeastaan kahden yksilön välille, jotka kumpinkin suosivat Hirvasflyta,  talvisen valkoisena.

Kartun Kalastaja nykäisi tällä kertaa voiton kotiin! Johan sitä on kuutisen vuotta tullut hoidettua varapj:n hommia, nyt pääsee sitten Taimenen valitsemana johtamaan seuraa vielä entistäkin ekologisempaan ja urheillullisempaan suuntaan!!!


Tanelit talvella

PALKINNOT


Palkinnot koskikisasta sekä vuoden 2011saavutuksista jaettiin varsin perinteisin juhlamenoin. Palkintoraadin muodostivat hallitseva puheenjohtaja Guru H. sekä seuran monivuotinen varapuheenjohtaja Kartun Kalastaja.



VOITTAJA!

Semi-kookas voitonsikari ei meinnnut mennä yhdellä haukulla...

Ykköspalkinto koskikisasta luovutettiin Kartun Kalastajalle, kuten myös komea palkintopysti sekä semi-miehekäs sikari! Myös uistelucupin kokonaiskisa tuli merkittyä Team Busterin nimiin.Samalla Kartun Kalastaja saa ottaa vastaan 2012 puheenjohtajuuden jota kauden 2011 hoiti mallikkaasti Markku, kestävän kehityksen periaatteella ja Uisteluseuramme vesi, -hiili ja viinajalanjälkeä edelleen pienentäen. Kiitos Markulle  uhrautuvasta ja uraa-uurtavasta työstä!!!

voittaminen on helppoa kun sen osaa - Team Busterin kippari ja 2011 Uistelucupin voitto

Markun puheenjohtajakausi oli varsin kuluttava, Markku tunsi itsensä välillä ihan kuin eri ihmiseksi!



Markun hiukset eivät harmaantuneet lisää puheenjohtajakaudella 2011...


Kisan kakkosijan nappasi GMH, niin ikään vapautetulla luonnontammukalla sekä senttiä voittokalaa lyhyemmällä leikkotaimenlla. Erikoispalkintona GMH nappasi vuoden veto-uistelija tittelin kauniilla Pielisen Järvilohilla, joista pisin 70 cm! 


Kolmanneksi kisassa taisteli He-Tero ! He-Tero valittiin myös vuoden 2010 tulokkaaksi, edelleeen onnea!  Vuonna 2011 He -Teroa ei enää valittu vuoden tulokkaaksi...


Vuoden vapakalastaja Markku vetää kuvaustilanteessa poskia hassusti sisäänpäin...

Erikoismainintoja tuli jälleen runsaasti erilaisista ansioista, mutta uusia kymppikerholaisia ei tänä vuonna saatu.

Ohessa Kapeenkosken Kopsun sankarit.

JUHLARUOKA

Päiväruokana kesken koskikilpailun nautimme rillimakkaraa ja tuhdit pannukahvit.


Nami, tuumaa jäsen HeTero ja haukkaa makkaraa himokkaasti...


Iltaruoka

-alkukuruoka: mahtava kalashotti / muutama muukin shotti

-pääruoka: poron vasan fileetä, tarteeks sanoa enempää...
Ruokajuomana jäävesi sekä piimä.

Aamupalat hoituivat maittavilla emmeillä / tuoreella kahvilla ja pikku biitit tuoretta graavitaimenta nautittiin sunnuntai- aamuna.


PIKKUJOULUGAALAN MUOTI


Mateennahkarukkaset sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen!
Kauden 2012 kuumin pukeutumisvinkki!!!

Muoti gaalassa oli jälleen hyvin vaihtelevaa, paljaasta perseestä henkselihousuihin ja peruukista  mateennahkarukkasiin! Silmiipistävin piirre oli jälleen yhtenäisen linjan puuttuminen. Toinen muodikas yksityiskohta joka pisti silmään, oli Joulupeikkojen horahtava tukkamuoti! Ihmettelenpä jos tämä suuntaus ei yleisty ensi vuonna seksuaalisten vähemmistöjen juhla-asusteena!!!


ILOTULITUS


Tällä kertaa 5 € ilotulitukseen varattu 5 € käytettiin hyväntekeväisyyteen raittiuslupauksen tehneiden entisten saamamiesten maksansiirtorahastoon, sekä PeiPonlahden Uisteluseuran nuorisojaoksen seksuaalisen jatkokasvatuksen leiritysmaksuihin.


SEURAN VUOSI 2012 / kilpailukalenteri



PILKKIKISA, KONNEVESI 30.3. - 1.4. 2012

UISTELUKISA 1, PIELINEN 14. - 17.6.2012

KESÄKISA, KOSKELLA?  HEINÄ /ELOKUU ( MARKKU JÄRJESTELEE!)

UISTELUKISA 2 + PIKKUJOULUGAALA, KEITELE 19. - 21.10.2012

nämä päivämäärät kannattaa visusti raapustaa kalenteriin!!!

Konneveden kuuluisa Poltergeist -pilkki puhdistaa mielen ja poistaa painajaiset, Pielisen kisa tuo esiin ihmisen pehmeät puolet, Keiteleellä sielu sekä sakraalienergia puhdistuu .Kesän koskikisasta ei vielä tiedä, mutta eiköhän silläkin jokin psykofyysistä kokonaisuttamme parantava funktio ole...


Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja edelleen onnittelut niille jotka ymmärsivät olla osallistumatta!


Kirkkain silmin ja sixpäkki pinkeänä kohti Uuta Uljasta kautta 2012. Rikotaan jälleen kaikki ennätykset ja ollaan perkeleen paljon entistäkin nöyrempiä!!!



4 kommenttia:

  1. Komeita peikkoja ! Onnea menestyjille ja katseet kohti uutta kisavuotta 2012...

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että tällä kaudella käy kaikilla peikkomainen flaksi!

    VastaaPoista
  3. Mitä v..tun peikkoja?? MÖRKÖJÄHÄN nuo kaikki oli.juuri saavuin pajaltani klo 0.30 paikallista aikaa,tulipahan taas hieman askarreltua muutamia tasapainoja,se on jumakauta pakko varustautua konneveden pilkkikilpailua varten,no saattaa sieltä muutama pilkki joutaa muillekkin,meinaako kartun mies pilkkiä??siis hirvas-flylla,tai makuupussissa,tai saunassa,nyt ei enempää kysymyksiä ettei blogin pitäjä anna mulle rankkua...

    VastaaPoista
  4. Kieltämättä aika mörköjä! Pilikitään, pilikitään jos pilikkimiseltä ehditään...siinä on joskus pilkitkin vaan haittana, jos kunnolla ruvetaan pilikkimään! ( wanha pilikkimiesten sanonta )

    VastaaPoista