maanantai 18. tammikuuta 2010

Kravatti Miehen tekee? Pystyraita hoikentaa?

Joulupukki tuo lahjattomillekin kalastajille kivoja lahjoja! Näin täydellisen tyylikäs kravatti löytyi pukin kontista. Ei ole tilaisuutta johan tämä kuosi ei sovi!

Häät, hautajaiset, ristiäiset, pikkujoulut, uistelugaalat, Motonetin avajaiset... aina elegantti ja huoliteltu kravatti täydentää presennssin.

Jos ei harrastus näy kalansuomuista parrassa, tuuheista kulmakarvoista tai kalan haju ei paljasta, niin viimeistään kravatti tuo esiin jalon harrastuksen.

Ja jos liika kalansyönti on pullistanut vatsalihaksia, niin vaimoa voi harhauttaa pukemalla päälleen hoikentavaa pystyraitaa!

Näillä tyylivinkeillä uuteen uljaaseen kauteen 2010!

Huomioikaahan myös uusittu kisakalenteri:legendaarinen Pielisen osakilpailu on siirretty viikonloppua myöhemmäksi. Täysikuu ja kaikki mahdollisuudet tulla heti toiseksi Team BusBus:in jälkeen!!!

PePusin uusittu kisakalenteri 2010:
Pilkkikisa -->26 - 28.3 Pynnönsaari / Keitele
Uistelukisa 1--> 27 - 30.5 Honkasaari / Pielinen
Uistelukisa 2 --> 12 - 15.8. Leirikallio / Päijänne
Koskikisa / Pikkujoulugaala --> 19 - 21.11. Kapeenkoski / Äänekoivisto


Loistavaa Loppuvuotta!

3 kommenttia:

  1. jumakauta tuostahan se minun pönötys johtukin..
    eli pystyraitaa vaan päälle niin terokin näyttää hoikemmalta!!!
    joo tiiän kommentin ettei pystyraidatkaan ihmeitä tee...tämä mies vois tulla johonkin noista kisoista osallistumaan(siis jos mulle vielä portti avataan kilpailuihin?kts.aiemmat keskustelut)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä varmaan yksi heTeroksikin epäilty kalamies kisoihin sopii! Tiedotellaan asiasta, kun alkaa nuo venekunnat selvitä. (näyttää siltä että uistelucupissamme voi hyvinkin olla 4 paattia tänä vuonna, joten gastinpaikkoja voipi löytyä)
    Koskas sitä muuten tehdään perinteinen Peiponlahden pilkkipläjäys???

    VastaaPoista
  3. kyllähän sitä vois tos helmi-maaliskuun tienoilla kattoo..pitäs varmaan ottaa kunnon reki mukaan jotta sais kaikki kalat avannon reunalta mökille..vai miten se oli??

    VastaaPoista