lauantai 7. elokuuta 2010

KIASMA ja Taiteellinen Herääminen!

KIASMA innostaa taiteellista sielua!

Viikonlopun kulttuuriretki Naispuolisen asiantuntijaryhmäni kanssa Helsinkiin kiertyi jotenkin ihmeellisesti terassin sijaan nykytaiteen museoon, KIASMAAN.

Aikani teoksia tutkittuani, uskon että olen nyt sisäistänyt nyky- videotaiteen syvimmän olemuksen. Inspiroituneena kokemastani taiteellisesta kliimaksista, sekä jäätelöpallon antaman sokeripiikin kuin myös innostavan kolmen sepän patsaalla esitetyn Hare Krishna -musikaalin myötä, siirsin psykofyysisen kokonaisuuteni juuri käsinpestyllä VAG-konsernin diesel sedanilla  Sokos Hotelli Vantaan 2 hh huoneen vessaan ja vapautin taiteellisen sieluni. (ilman tajunnanlaajentajia tai peräruiskeita)

Ole Hyvä ja nauti videoinstalaatiostani :

KAKKONEN JA YKKÖNEN!

T: Taiteilija, Jare Äkkimatala

2 kommenttia:

  1. Hieno pytty ! Taidettako...hmmmm ! Piti kattoa kahteen kertaan, huomenna uusiks. Kokonaisuus aukeaa pikku hiljaa !

    VastaaPoista
  2. Eihän näin mahtavaa taideteosta kerralla voi hahmottaa! Monitasoinen ja takaumia sisältävä käsikirjoitus sekä arkiseen ympäristöön sijoittuva draaman kaari - ympäristön nykytilaa kyseenalaistavan ja ihmisen perustarpeita lähestyvän herkän kuvakudelman absurdi mutta samalla nerokas visuaalisessa yksinkertaisuudessaan tajunnan pimeimpiä sopukoita kahlaava hidastempoinen makaaberi lähestymistapa, vaati katsojaltaan erittäin paljon! Jatka sitkeästi katsomista, kyllä se siitä aukenee.
    ( vihje:joskus kakka tulee ennen pissaa)

    VastaaPoista