tiistai 12. heinäkuuta 2011

Team Börje - Pojat Saunoo!

 Team Börje voittoisana -  kisajännitys purkautuu eri tavoin...
tippana linssissä tai esitippana

Peiponlahden Uisteluseura ry:n Uistelucup 2011 jyrähti käyniin Pielisellä  17. Kesäkuuta.
Kaksipäiväiseen koitokseen saatiin mukaan kaikki mitalikandidaatit - kuten yleensäkin. 

Wanhaa klassikkokalustoa edusti Buster RS. Guru Hologram oli satsannut pakasta vedettyyn tyylikkääseen Suvi veneeseen ja Team Pynnölle ajatettiin mahtava Silver Eagle Lehmosta miehistöineen! Johan alkaa olla panostus kohdillaan... kuten tuli joskus aikanaan tokaistua: kalustoa lisätään kunnes kalaa alkaa tulla tai rahat loppuu!

Kaikesta psykofyysisestä satsauksesta huolimatta Team Busterin sarvijaakot voittivat kisan 50 cm Taimenella, toiseksi kampesi Team Hologram jaTeam Pynnö sinnitteli kolmanneksi . Koukkuvaloja vannottiin ja lusthia pidthetiin niin että promillemittari suli aamuhenkäyksellä :) 

Kuinka kaikki kävikään? Ohessa Team Börjen kisaseikkailu.SIIRTYMÄ

Team Börje starttasi täsmälleen aikataulun mukaan  16.6 klo 08:07 Kortemäestä kohti Pielisen aavoja selkiä, mukanaan Team Hologrammin legendaarinen mestarigast i/maratoonari Passe.

Matkalla soitettiin 90 -luvun radiohitit, joita kukaan ei tunnistanut...dementia vai helvetin halvalla koostettu huoltsikkapotpuri? Yhtä kaikki pienen Siilinjärven ostoskeskuskeikan jälkeen olimmekin nopeasti Suomen kansallismaisemassa ja Buster kellui Pielisen aalloilla. GMH hurautti omalla uudella ja hienolla veneellään noutamaan kisailijoita rannasta ja wanha työjuhta Buster kyöräsi 1200 kg varusteita ja hyttysmyrkkyä mökille.

No, vanha sotaratsu ei pienestä hämäänny ja on aina valmiina kaikkeen.

Iloisen hännänheilutuksen jälkeen painuimme järvelle testaamaan kalustoa ja kaikki toimi hienosti.
Ainoastaan karttakortti oli väärä, joten hieman vaistolla mentiin, mutta 17v. kokemus Kojonselällä torkkumisesta auttaa. Pientä kuhaa napsahteli tasaisesti vapautettavaksi.

Illalla perinteistä saunontaa sekä Team Pynnön saapumisrituaali.

KISAPÄIVÄ 1.

Kilpailunjohtaja ampuu aina kovilla!

Kisa-aamuna oli tunnelma kohdillaan ja keli samoin. Team Pynnön vahvistusvene saapui paikalle aamupäivällä ja pimensi auringon mahtavalla hopeakotkan olemuksellaan! Eipähän jää Pynnön pojilla kalustosta kiinni. Hiukan rupesi itseä hävettämään tälläisella moottoroidulla pesuvadilla järvelle lähtö...no, yrittänyttä ei paneta. vai miten se oli?

Tässä ei enää ei puhuta HT -veneestä vaan kelluvasta kasvihuoneesta!

Team Hologram, ampuu uudella tykkiveneellään kohti ottipaikkoja.
Wauhti on niin kova että  Kipparin naama vääristyy G-Voiminen vaikutuksesta!

Team Börje suuntaa sarvi otsassa kohti Kojonselkää!


Kojonselkä go-go! Päivä alkoi rapsakasti, eipä ehtineet raksit kauaa pyöriä kun jo tärppiä tapahtui!
Myös lusikkauistin tuotti tilanteita.

Pienehköä kuhaa sekä alamittaista tammukkaa ja järppyä vapauteltiin tasaisesti. Pari mitallista kuhaa päätyi Colemanin uumeniin jäämurskan sekaan. Vastakauppaperiaatteella pari olutta poistettiin Colemanista.
Urhea Gastini Börje Too, päätti mittalohen puuttuessa testata kulta/vihreä/kromihupun ottavuutta. Otti hyvin ja pysyi!  Börje Too, desinfioi ensin ruokatorvensa alkoholilla ja vapautti sitten itsensä koukusta tyylikkäästi näyttävällä läpi/katki -menetelmällä. (ns.katkaisuhoito)Kulta/kromi/vihreä toimii Pielisellä Gastin virkistäjänä
No, mitä sauna, viina ja tervasnapsi eivät paranna, ei ole tauti ensinkään! Pientä bakkanaalia viriteltiin ekan kisäpäivän lopuksi heti loistavan iltapalan jälkeen. Muutama parkour-esitys vierailevan miehistön toimesta piristi iltaa, ja pääsimme kaikki hyvillä mielin laskemaan levolle.


Honkasaaren hullu kokki muonitti kisaajat päivin öin!
Ruokalistalta mainittakoon nokkoskeitto ja peuran sisäfilee!!!

KISAPÄIVÄ 2.

Uljas Gastini Börje Too, heräsi aamulla ihan itsekseen punkasta, mutta oli ilmeisesti nähnyt unia lusikka-asennosta, koskapa julisti kakkospäivän ykköseksi ja lusikan ottipeliksi! Mikäs siinä, Kapraalit esiin ja veto päälle.

Ja VOT - pienen uistelun jälkeen räikkä narahti ja mitallisen näköinen lohikala heitti voltin veneen perässä! Irtosi mokoma pienen pyristelyn jälkeen... Toivoa herättävä häppeninki kumminkin ja eipä mene kovin kauaa kun toinen lohikala napsahtaa lusikka suussa ilmalennolle. 

Tämä pysyy kiinni ja täyttää juuri 50 cm alamitan! Tammukka Colemanin kylmään syliin, tällä kertaa ihan virallinen nostoryyppy! ( aiemmin otettiin muutama epävirallinenkin, syynä esimerkiksi plaanarin hassu uinti, jne...)
  Kylmät pojat!

Böre Toon semi-eroottiset lusikkaunet pitivät kutinsa, ja kalaa kävi vapautettavana useasti, mutta yli 60 cm järppyä emme tavanneet. Noh, sarvet saatiin pois otsasta ja sojottamaan sivulle kuten pitääkin! Ei kun hissukseen pintakaasulla kohti punnitusta ja silleen...
 Börje Toon visio piti paikkansa - lusikka toimi ja sarvet sai kääntää sivulle!

Matkalla huomasimme Team Pynnön soutelevan tällä kertaa eko-veneellään mökin lähistöllä (Itä -Suomen Parkour-miehet olivat kadonneet)  ja tarjosimme hinausapua. ( miehekkäästi miami -vice tyylillä vanhasta muistista viuhautin 3 cm päästä pintakivestä -  meinasi olla veneen tai hiippakunnan vaihto lähellä...)

Karikot väistelty ja kala kylmässä - Börje Onen yltä alkavat tummat pilvet haihtua


PALKINTOJEN JAKO  &  GAALA
Team Börje ja voittotaimen

Team Hologram ja kakkoskalat


Team Pynnö ja kolmossijaan oikeuttava saalis
Palkintoina jaettiin mahtavat pystit sekä erilaista sponsorikamaa, ottivieheistä teräksisiin taskumatteihin ja ammuskoteloihin...


Gaalassa riehuttiin tutun vapautuneeseen tyyliin, mitään varsinaisia kaapista tuloja ei vielä nähty


Team Hologrammin gasti menossa ilmavasti kaappiin?

Team Busterin kippari ilmaveivaa
Ilmayhdynnän MM-kilpailut, Pielisen osakilpailu
Kiitos kisaisännälle mahtavista järjestelyistä ja loistavasta menyystä sekä muille Tiimeille hyvästä yrityksestä! Kaikki pysyivät vaatteet päällä kurppauskerroksen yläpuolella eikä suurempaa kenttäkirurgiakaana tarvittu. Hyvä reissu!!!

Toivottavasti näemme jälleen suurella joukolla 2. - 4. Syyskuuta Keiteleellä, kisakeskuksena legendaarinen Majasaari. Kisapäivä siis la. 3 syyskuuta (vapaa lähtö, miehistöjen punnitus klo 18).
Kutsu tulee erikseen.


Huom! Tässä yhteydessä on mahdollista osallistua myös Sumiaisten syysuisteluun 2011, su 4 Syyskuuta! (Kisamaksu 40 €,su 4.9.  klo 10.00 - 17.00)Näihin kuviin ja tunnelmiin...

7 kommenttia:

 1. No johan nyt,mulla on muuten tismalleen samanlainen kypärä.

  VastaaPoista
 2. No johan oli sattuma! Laitanpa kohta lisää kuvia peliin, olikos Sulla sellaisia???

  VastaaPoista
 3. Pasilla olis pari hyvää otosta team börjestä ! Kiikutan Jarille joku päivä...

  VastaaPoista
 4. kerrassaan mainio juttu ja sekin vielä että kaikki meni pilkulleen juuri noin.. vai miten se oli???

  VastaaPoista
 5. No juuri näinhän se varmaankin meni!

  VastaaPoista
 6. On se kumma vaikka börje 1:llä kastit vaihtuu niin lopputulos yleensä sama ! Hannu Hanhi !!!!

  VastaaPoista
 7. Jos se ei olekaan gastista riippuvainen asia???
  :))

  VastaaPoista