perjantai 31. joulukuuta 2010

Häiden Jälkeisen ravintolakäynnin viski_ Bushmills Malt, 10 Year Old single malt 40% ABV, Irlanti

(Jyväshovin baarimikko ei innostunut kuvausehdotuksestani baaritiskillä, ei aitoa kuvaa, valitan)


Wanha Bushmillsin tislaamo on viktoriaaniseen rakennukseen sijoitettu täysin moderni pikkutislaamo, joka tuottaa maailmanlaajuisia brändejä ja on samalla yleisölle avoin.
Bushmills valmistaa vain mallasviskejä, mutta tekee myös sekoitteita muiden tislaamojen Jyväviskejä käyttäen. Käytössä on yhteensä 10 varastorakennusta.
Bushmills on myös rajoja rikkova tislaamo, sillä se ei näe ongelmaa myydä single-malt viskejä ja sekoitteita samalla nimellä.

Bushmills Malt 10 year old, single malt 40% ABV
Tämä hurmaaja miellyttää kutakuinkin kaikkia (juuri kuin minäkin...), kuten kolmeen kertaan tislatulta turpeettomalta viskiltä sopii odottaa. Viskissä on aavistus kypsytystynnyreiden sherryä, mutta tyylikäs mallasviski on pääosassa - sen makeassa maussa on aavistus kinuskimaista suklaata. Klassinen ja erittäin helposti lähestyttävä Irlantilainen mallasviski.

Sopii hienosti Häähumun jälkeiseen rauhoittumiseen, pehmeällä nahkasohvalla aikuisten baarissa.
Samalla kun erottelee makunystyröillään noita kinuskisuklaita sherrystä, ja odottelee vuoden vaihtumista, niin voipi kätevästi lähettää monikielisen Uuden Vuoden toivotuksen kaikille 200 parhaalle kaverilleen jotka kännyn muistista löytyy! Kätevää.

Bushmills päättää siis viskintestausvuoden 2010,  ja jättää hyvän jälkimaun siirryttäessä kohti seuraavaa, makunystyröitä hellivää vuotta 2011!



http://www.bushmills.com/Whiskeys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti