maanantai 21. kesäkuuta 2010

Valaistu Kalamies

 Auton tuunaus alkaa olla wanhanaikaista puuhaa.
Valaistuneimmat tuunaavat muodikkaasti uisteluveneensä!

Kesän hitti on keskipenkin alle asennettava led -valosarja. Vähän virtaa kuluttava valosetti kiinnitetään penkin alle HELPOSTI vaikka kaksipuolisella teipillä tai jollakin mielikuvituksellisella räkillä. Asennukseen on hyvä varata n. 5 tuntia aikaa, kaikki mahdolliset työkalut, ja kiropraktikolle aika heti seuraavalle päivälle.

Homma on kuitenkin vaivan arvoinen, veneen käyttömukavuus, turvallisuus ja tunnelma muuttuvat hetkessä!
Omakohtainen testi suoritettiin kaverin veneellä viikkoa ennen juhannusta, Päijänteen maisemissa. Kokemus oli loistava!!! Epäsuora valo antoi veneeseen hienon atmosfäärin ja penkin alta oli helppo valita erilaisia tuotteita käyttöön kuin K- kaupan tiskiltä. Iltahämärässä veneen pohjalla kajastava valo myös valaisee kalamiesten kasvot tyylikkäästi ja varsin epäedullisesti alhaaltapäin.


Naapurimökin mummo saattaa tarvita nitrojaan kun "lentävä Hollantilainen" lipuu aavemaisesti ulapalla ja kaksi kummituksen näköistä äijää heiluu kyydissä...

Ehkä kalakaverini iso- T voisi hakea konseptille mallisuojaa?

Mallisuojan nimeksi Valaistu Kalamies?

4 kommenttia:

  1. Nyt muuten toimii myös ne "viralliset" valotkin ja kaikki veneen omien kytkimien takana. Hetken aikaa oli aika guru olo mutta savun hälvettyä haihtui sekin fiilis.

    iso-T

    VastaaPoista
  2. Oiskohan tässä ainesta Pimp My Boat tyyppiseen ohjelmasarjaan? Maybe not...

    VastaaPoista
  3. Ihan siistin näköinen paatti. Seuraavaksi sitten virittelemään läpinäkyvä pohjaratkaisu niin "tuulastuskin" onnistunee ;-)

    PS. Vieläkin samat tyylikkäät kengät.

    t. Markku (Karjaa)

    VastaaPoista