sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vähätippaisen Tammikuun Loppiaisleipä _EI KARPPAAJILLE

Makea Olutleipä sopii vähätippaisen Tammikuun evääksi

Joulun tienoilla Äippä oli leiponut makeaa olutleipää joka maistui varsin mukavalta! Kopioin reseptin surutta ja veivasin ihan itte pari settiä - ja kas - hyvältähän sekin maistui!!!

Hyvä puoli tässä on tietysti myös 3dl lorautus tummaa olutta per leipä, jos on osunut tipaton Tammikuu kohdalle...saa vähän piilotippoja :))

Tämä tuote ei siis sovellu karppaajille eikä AA-kerholaisille.

Itsellä on vaan sellainen yhden tipan tammikuu (pe.13.1.2012 menee vähintään yksi tippa) - enkä karppaa - vaikka paino on nyt lisääntyneen liikunnan ansiosta sekä syömätapojen hienosäädön ansiosta vähentynyt lokakuun 2011 lopusta tarkalleen 10 kg. Vielä olisi n. 6 kg jäljellä hienosäädettävää.

Tehokas treenikumppani on itselleni jouluksi hankkimani Suunto Quest. Se kun kertoo aamulla että: tänään sitten kovaa treeniä 45 min, sykealueella 80 - 90%. Kertoo mokoma myös palautumisajan ja yhtä sun toista fiksua.

Liikunta alkoi lisääntyä jo viime syksynä, mutta nyt huomaan että omatunto kolkuttaa jos ei viikossa tule viittä tuntia hikiliikuntaa täyteen..:) Kunhan ei menisi manian puolelle???

Cooperin testinkin jo lupasin juosta 12 minuuttiin ensi kesänä! Huh, Huh.

Leipää ja sirkushuveja






2 kommenttia: