maanantai 11. lokakuuta 2010

Maailman huonoin pönötyskuva!

Tässä kuvassa muka esitellään elokuussa 2010 pyydystettyä 39 kg lohta!
Oiskohan hiukan menneet paunat ja kilot sekaisin!!!

Ja mikä tyyli: kala kuvataan niskapuolelta, pyrstö maassa ja kalan roikottaja yrittää harrastaa suuseksiä kuvan kohteen kanssa...

Ehdottaisin että suomen vapaa-ajan kalastajien liitolle kuvauskurssia tai nettisivuille selkeitä ohjeita kuinka pönötyskuva otetaan! Helvetin noloa jos tuollainen 20 kg lohi näyttää kuvassa noin surkealta!!! Ja sitten pitäisi osata pitää joku kohtuus valehtelussa! Yhtäkkiä melkein tuplataan muka 2000 luvun lohiennätys ja ainoa todistajakin sitten kuoli... voi hyvät hyssykät.

Ohessa kuva oikeasti 40 kg lohesta... että näin.



3 kommenttia:

  1. joo samaa tullut kateltua,mielenkiintoinen homma että tenolta ssadut vastaavan mittaiset ei ole yltänyt 30kg paremmalle puolelle,aika jännä juttu..
    toinen vastaavanlainen kala oli tullut kemijoelta,jossa kanssa nuo mitat oli mitä oli..vaikuttaa silta että lapinmiesten mitta-asteikot on hieman erillaisia kuin meillä,tai siis mulla muuttu ne just,torstaina tarkoitus lähteä liepeelle kokeileen(lähtisköhän kukaan mukaan?)joten varautukaa että tulossa on myös sisävesien uusi recordi järvilohissa.. vaviskaa lappalaiset siellä risumajoissanne!!!!

    VastaaPoista
  2. Näyttäis vähän että kaverilla vois olla pieni koistinen. Silloinhan 20 kiloinen lohi voi tuntua 40 kiloiselta ja välttämättä pönötyskään ei luonnistu. Muuten ei voi ymmärtää...

    VastaaPoista
  3. ei näitä lappalaisten pönötyksiä voi ymmärtää muutenkaan..taitaa kyseessä olla jonkin sortin elämäntapaintiaani,tai sit vaan ollu muutaman kerran liikaa rantaremmin mukana ottamassa valkoviiniä nimeltä LASOL..

    VastaaPoista